“”

Solcellslån

räntefritt solcellslån solpower

Förmånligt solcellslån

Nu har du möjlighet att investera i solenergi utan att betala ränta under hela 36 månader. Med vårt förmånliga solcellslån tillsammans med Wasa Kredit kan du ta kontroll över din energikostnad och öka värdet på din bostad samtidigt.

Wasa Kredit Solpower

Dela upp betalningen för solcellerna

Genom att dela upp betalningen på dina solceller får du en lättare ekonomisk börda och kan njuta av fördelarna med ren energi redan från första dagen. Så låt oss tillsammans skapa en grönare och mer ekonomiskt hållbar framtid med solenergi!

Några av förmånerna med ett solcellslån

Med Wasa Kredit-appen har du fullständig översikt över ditt solcellslån. Du har möjlighet att amortera extra eller betala av hela din skuld utan extra kostnad. Inga säkerheter krävs för lånet.
Du får omedelbart svar på din låneansökan.

Grundkrav för att ansöka

om solcellslån

  • Du har ett giltigt Mobilt BankID
  • Du är minst tjugo år
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du har varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år
  • Du har stadigvarande inkomst av tjänst eller pension
plånbok i innerficka köper solceller

PDF med räknexempel

Prata med oss på Solpower, så hjälper vi dig med en ansökan om lån till solceller. Det tar bara några minuter att ansöka, det görs en kreditbedömning och du får svar direkt. Läs mer om hur mycket det kostar att finansiera solceller genom att ladda ner PDF:en.
Du kan även läsa mer om lån för solceller hos vår samarbetspartner wasakredit.se

Lån solceller – återbetalningstid och besparingar

Att låna pengar till solceller ger dig möjligheter att sänka dina elkostnader och samtidigt bidra till den gröna omställningen. Återbetalningstiden för ett grönt lån till solceller för en normalstor solcellsanläggning är mellan 5-8 år men kan bli längre för större eller mer komplicerade anläggningar. Dina besparingar kommer att märkas direkt efter installationen genom sänkta elkostnader. Utöver sänkta elkostnader är solceller ett effektivt sätt att höja värdet på din bostad och möjligheten att sälja solel till elbolagen ger även direkta intäkter i plånboken.

Så ett solcellslån till en investering i solceller kommer löna sig på flera plan, samtidigt som du bidrar till den gröna omställningen. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din ansökan!