“”

Solpowers blogg

Certifierade installatörer för solceller

apr 11, 2023 | Installationsfrågor, Kvalitetsgarantifrågor

En viktig faktor i valet av installationsfirma är om firman är kvalitetssäkrad, att företaget är ett godkänt solcellsföretag och kan bevisa det för dig. Allt annat är oseriöst och inte trovärdigt och bör få varningsklockorna att ringa.

Certifierad genom Svensk Solenergi

Solpower är en certifierad solcellsfirma genom Svensk Solenergi, en branschförening med cirka 280 medlemsföretag. Svensk Solenergi jobbar aktivt för att standarden på solcellsinstallationer ska vara hög och att arbetsmiljön för solscellsföretag ska vara trygg. Deras certifieringsprogram väger tungt i branschen och att Solpower är en del av detta är trygghet för dig.

Det garanterar att Solpower är ett seriöst företag med utbildad och certifierad personal inom en rad moment som solcellsinstallering innebär som ställningsbyggande med mera.
Nivån som certifierade montörer håller är hög när det kommer till montagearbetet och våra installatörer har högt säkerhetsmedvetande. Detta är en trygghet för oss som arbetsgivare men också för dig som kund. Det är tryggt att anlita Solpower.

Fler frågor och svar om solpaneler och solel här.